Načini plaćanja i dostava

PLAĆANJE I DOSTAVA

CIJENA PROIZVODA, NAČIN PLAĆANJA I OTPREMA PROIZVODA

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje sve poreze i davanja te je izražena u eurima.

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

1.Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)

Omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu. Prilikom preuzimanja pošiljke dodatno se plaća naknada za uslugu platnog prometa Hrvatskoj pošti. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom ili debitnom karticom.

2. Uplatom na račun

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. U slučaju plaćanja općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

3. Kartično plaćanje

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama: Maestro, Visa i Mastercard.

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi na isporuku isti ili sljedeći radni dan (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) za plaćanje pouzećem odnosno po primitku uplate kupoprodajne cijene kod ostalih načina plaćanja.

Račun ćete primiti u paketu zajedno s naručenim proizvodima. R1 račun, kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

OSNOVNI PODACI O DOSTAVI

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno na web stranici ichoice.com.hr. My Accessories d.o.o. dostavu vrši unutar Republike Hrvatske.

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 30€  je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 3€ (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja. Kod plaćanja pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke dodatno se plaća naknada za uslugu platnog prometa Hrvatskoj pošti.

Dostava proizvoda vrši se putem Hrvatske pošte d.d. i obavlja se isključivo radnim danom u radnom vremenu dostavne službe po uvjetima poslovanja iste.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 3-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

My Accessories d.o.o. prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko My Accessories d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko My Accessories d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, My Accessories d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.